Mikä on ProCart?

ProCart on ostoskori ja verkkokauppa, jonka voi saumattomasti yhdistää olemassa olevaan sivustoon, sosiaalisen verkoston yrityssivulle, blogiin tai markkinapaikoille. Kaikkia kauppasivuja hallitaan yhdestä hallintapaneelista.


Kuinka se toimii ?

ProCart antaa sinun järjestää tuotteitasi, mukauttaa kauppasivuasi, hyväksyä luottokorttimaksuja sekä seurata tilauksia ja vastata niihin – kaikki muutamalla hiiren painalluksella. Kaikki luottokortti- ja maksutiedot suojataan samalla turvatasolla, joita pankit käyttävät. Lue lisää ProCartista ohjesivultamme.


Kuinka asentaa ProCart?

ProCart on verkkopohjainen sovellus. Tämä tarkoittaa, että ohjelmistojen asennusta tietokoneelle ei vaadita. Riittää, että tilaat palvelun ja julkaiset kauppasi mille tahansa verkkosivulle. Me ylläpidämme palvelua, jotta sinun ei tarvitse huolehtia asentamisesta, päivittämisestä tai ohjelmiston sekä palvelinten ylläpidosta.


Kaikki kaupan asetukset ja asiakkaiden sekä tilausten tiedot löydät ProCart-hallintapaneelista osoitteesta https://my.procart.store
Verkkosivustot

ProCart voidaan lisätä mille tahansa verkkosivustolle. Sinun pitää vain asettaa ProCart-pienoisohjelma sivustosi koodiin/hallintapaneeliin ja ProCart kauppa ilmestyy sivustollesi.
 
Lisätietoja löydät täältä: Lisää ProCart sivustollesi.

Facebook ja sosiaalinen media

Voit avata verkkokaupan Facebook-sivullesi muutamalla klikkauksella käyttäen valmista Facebook-applikaatiota. 

Aloitussivu

Eikö sinulla on verkkosivustoa ? Aloitussivu – hieno mobiiliystävällinen yhden sivun verkkosivu sisäänrakennetulla ProCart -kaupalla. Tämä ominaisuus on saatavilla kaikille ProCart-käyttäjille välittömästi: tilaa ProCart, lisää tuotteita kauppaasi ja olet valmis – nyt sinulla on hieno ja täysin toimiva verkkokauppa. 

Markkinapaikat

Verkossa olevat markkinapaikat ovat verkkosivustoja, jotka kokoavat tuotteita monilta myyjiltä. Miljoonat ihmiset käyttävät näitä etsiäkseen ja vertaillakseen tuotteita ostettavaksi verkosta. ProCart integroituu suosituimpien markkinapaikkojen kanssa, kuten: eBay US, eBay Russia ja Google Shopping.

Osta-painike (yhden tuotteen pienoisohjelma)

Yksi helpoimmista tavoista myydä verkkosivustollasi, blogissasi tai vaikka yhteystyökumppanisi sivustolla, on lisätä painike, joka linkittää suoraan tiettyyn tuotteeseen. ProCartin "Osta" -painike on käytännössä sivuston lisäosa, joka antaa asiakkaidesi ostaa tuotteitasi vain yhdellä painalluksella. Heidän ei edes tarvitse poistua sivustolta eikä heitä ohjata muualle viimeistelemään tilaustaan.

Android- ja iOS -sovellus

Haluatko hallita myyntiä mobiililaitteellasi ? Sinun tarvitsee vain asentaa ProCart-sovellus. Pystyt mm. hallitsemaan tilauksia ja muokkaamaan tuotetietoja missä tahansa olet. Saat myös uusista tilauksista ilmoituksen puhelimeesi! 

Lataa ProCart-sovellus iTunesista tai Google Playstä.

Hallitse tilauksia mobiililaitteellasi.


  • Kuvaa tuotteitasi ja lataa tuotekuvat ProCart kauppaasi. Kuvaa, lataa ja myy. 
  • Muokkaa tuotteitasi. Päivitä tuotenimiä, hintoja ja kuvauksia ProCart-kaupastasi. 
  • Vastaanota tietoja uusista tilauksista push-huomautuksilla. 
  • Jaa tuotteesi Instagramissa ja Facebookissa, tai viesteillä ja sähköpostilla.

Kumppanien verkkosivustot (aseta ProCart kumppanisi verkkosivustolle)


Voit myös antaa tuotteitasi myyntiin kumppaneille, jotta he voivat myydä tuotteita omilla sivustoillaan. Etsi henkilö tai mediavaikuttaja, joka on aktiivinen samalla alueella kuin sinäkin ja kysy, jos heillä on mielenkiintoa mainostaa tuotteitasi. Kun muodostat kumppanuuksia järkevästi, voit luoda molempia hyödyttäviä suhteita ja auttaa yritystäsi nousemaan seuraavalle tasolle.

ProCart-asetukset

Kaupan asetusten määrittäminen tapahtuu hallintapaneelissa, osoitteessa https://my.procart.store josta löytyvä asetusavustaja auttaa alkuun mm. tuotekatalogin, toimituskulujen, veroasetusten ja maksuvaihtoehtojen määrittämisessä.

Mukauta kauppasi ulkoasua

ProCart on suunniteltu näkymään optimaalisella tavalla kaikilla selaimilla ja selainversioilla. Voit kuitenkin helposti muuttaa verkkokauppasi ulkonäköä käyttäen CSS-tiedostoja. Avaat vain ProCart-hallintapaneelin ja menet: Asetukset → Ulkoasu. Siellä voit valita monesta esimääritetystä ulkoasusta tai voit luoda oman mukautetun teemasi.

Kysy asiakaspalvelustamme

Jos et löydä etsimääsi ohjesivultamme, voit ottaa yhteyttä ProCart-asiakaspalveluun milloin tahansa. Mene tälle sivulle ja ota yhteyttä.

Asiakaspalvelu

Tarvitsetko tukea verkkokauppasi käyttämisessä? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.  

asiakaspalvelu@procart.fi

Myynti

Heräsikö kiinnostus? Myyntimme auttaa sinua valitsemaan sopivaan pakettiin kauppaasi.   

myynti@procart.fi

Yhteystiedot

Procart / Euronic / Domainkeskus
Käsityöläiskatu 4 a
20100 Turku

Y-tunnus: 1607767-8
Puh: 02 251 69 11
asiakaspalvelu@procart.fi

AAA-logo