Suosituin Verkkomyynnin Applikaatio Facebookissa

Avaa Facebook Kauppa
Sed pede ullamcorper amet ullamcorper primis, nam pretium suspendisse neque, a phasellus sit pulvinar vel integer.
Myy myös muualla
Sed pede ullamcorper amet ullamcorper primis, nam pretium suspendisse neque, a phasellus sit pulvinar vel integer.
Myy suoraan Facebookissa
Sed pede ullamcorper amet ullamcorper primis, nam pretium suspendisse neque, a phasellus sit pulvinar vel integer.
Liity Globaaliin Yhteisöön
Sed pede ullamcorper amet ullamcorper primis, nam pretium suspendisse neque, a phasellus sit pulvinar vel integer.Haluatko lisää myyntiä?

Keskiverto Procart verkkokauppias synkronoiduilla kaupoilla saa 15% myynneistään Facebookin kautta.Aloita myymään Facebookissa nyt

Aloita Facebook Myynti Käyttämällä Meidän Facebook Kauppa-applikaatiota

Kasvata verkkokauppasi ulottuvuutta moninkertaisesti kytkeytymällä Facebookin miljardiin käyttäjään Procart Facebook applikaation avulla. Yksinkertainen ottaa käyttöön ja todella helppo ylläpitää. Procartin Facebook kauppa lisää verkkomyynti mahdollisuuden Facebook sivullesi minuuteissa. Palvelumme tarjoaa todella tehokkaita työkaluja myyntisi tehostamiseksi, kuten monia eri maksutapoja, kauppasivun käännöksiä ja kustomoitavan ulkoasun. 

Lataa Facebook Kauppa-applikaatiomme. Procart Facebook applikaatiolla sinun ei tarvitse huolehtia kalliista sivujen ylläpidosta tai kauppamaksuista. Kauppasi ylläpidetään turvallisilla palvelimillamme ja me huolehdimme päivityksistä, tietoturvasta ja palvelinasetuksista. Kun olet luonut Facebook sivun yrityksellesi ja tehnyt Procart tilin, sinun tarvitsee vain klikata ”Lisää Kauppa Sivullesi” painiketta asentaaksesi applikaation. Kun olet antanut Procartille oikeudet hallita sivuasi tai sivujasi ja asettanut muutaman alustavan asetuksen, voit kustomoida Facebook kauppasi ulkoasun. 

Investoi Facebook myyntiin käyttämällä meidän Facebook Kauppa-applikaatiota! Procart verkkomyynnin alusta antaa sinun mukauttaa verkkokauppasi omien vaatimustesi mukaisesti. Valitse kauppasi ulkoasu meidän mukautetuista CSS designeista ja lataa tuotekuvat sekä tuotekuvaukset esitelläksesi tuotteitasi.
Ja jos olet luonut Procart verkkokaupan sivustollesi, kaikki tuotteet synkronoituvat automaattisesti verkkosivusi kaupasta ja peilautuu kaikille alustoille. Facebook kauppaasi ja kauppojasi voit helposti hallita Procart hallintapaneelista.  

Procart tekee Facebook kaupankäynnistä yllättävän helppoa myös asiakkaillesi. Tarjoamalla monia maksuvaihtoehtoja, Procart antaa sinun valita kätevimmän maksutavan sinulle ja asiakkaillesi. Tee ostosten tekemisestä helppoa ja puoleensavetävää kansainvälisille asiakkaillesi valitsemalla kielikäännökset Facebook kaupallesi. Asiakkaasi voivat myös antaa tilauksille lisätietoja, kuten lahjalappuja, toivottuja toimitusaikoja tai erikoistoimitus ohjeita heidän tilaukseensa kassalla. 

Haluatpa sitten myydä tuotteita yritykselläsi, blogillasi tai harrastuksellasi, Procart Facebook verkkokauppa antaa sinun saavuttaa enemmän asiakkaita kuin koskaan ennen. Facebook kauppasi tarjoaa sinulle vallankumouksellisen Facebook verkkomyynnin potentiaalin ja hallinnan. Aloita tänään ja huomaa kuinka helppoa Facebook myynti on.

Lue Lisää Facebook Kaupan Ylläpitämisestä Näistä Mahtavista Blogeista

Laita Facebook tekemään töitä pienelle yrityksellesi 
 Facebook kauppasi pystyttäminen on ensimmäinen askel. Toinen on tehdä siitä menestys. Lue tätä blogia saadaksesi vinkkejä ja ohjeita sisällön luomiseen, Facebook kauppasi mainostamiseen, kuva-albumeiden tekemiseen ja soita painikkeiden lisäämiseen. 

 Kasvata yritystäsi tulevalla lomakaudella kaupasta noudoilla, Facebook mainoksilla ja muilla uusilla applikaatioilla 
 Lue lisää näistä uusista verkkosivu ja Facebook Kauppa applikaatioista, jotka auttaa sinua kasvattamaan myyntiäsi tulevan lomakauden aikana. 
 Kuinka luoda verkkokauppa ilman verkkosivustoa 
Haluatko myydä tuotteita, mutta sinulla ei ole verkkosivustoa? Lue lisää kuinka Facebook Kauppa on täydellinen ratkaisu verkkomyyntiin ilman haastavaa verkkosivun luontia. 

  Facebook Mainosten Anatomia: Miten Kasvattaa Liikennettä Vain 3:lla 
Eurolla Haluatko kasvattaa vierailijamääriä ja myyntituloja Facebook kaupassasi? Yksinkertainen, mutta tehokas ratkaisu on Facebook mainostus. Luomalla kiehtova Facebook mainos kaupallesi huomaat, että kohdentaminen oikealle kohderyhmälle ja oikean budjetin luonti ei ole niin vaikeaa kuin luulet. Lue artikkeli ja aloita Facebook kauppasi mainostaminen tänään! 

 Avainsyitä miksi sinun tarvitsee mainostaa Facebookissa 
 Oletko yhä epäileväinen Facebook mainostuksen suhteen? On ymmärrettävää, että ihmiset eivät halua sijoittaa aikaa ja rahaa Facebook kauppansa mainostamiseen. Kuitenkin, jos ne eivät toimisi, muut mainostajat lopettaisivat niiden käytön ja Facebook ei olisi niiden miljardien arvoinen mitä se on tänään. Facebook on suurin sosiaalinen alusta ja mahdollistaa todella tehokkaan kohderyhmiin tarkentamisen. Facebook mainokset antavat sinun tavoittaa suuren ja kohdennetun yleisön tarjoten halvempia hintoja kuin suuri osa kilpailevista mainostus vaihtoehdoista. Jos haluat lukea lisää Facebook mainostuksesta ja hyödyntää monia etuja, lue blogiamme ja opi miten Facebook mainokset voivat tehostaa verkkokauppaasi.

Asiakaspalvelu

Tarvitsetko tukea verkkokauppasi käyttämisessä? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.  

asiakaspalvelu@procart.fi

Myynti

Heräsikö kiinnostus? Myyntimme auttaa sinua valitsemaan sopivaan pakettiin kauppaasi.   

myynti@procart.fi

Yhteystiedot

Procart / Euronic / Domainkeskus
Käsityöläiskatu 4 a
20100 Turku

Y-tunnus: 1607767-8
Puh: 02 251 69 11
asiakaspalvelu@procart.fi

AAA-logo