Aloitussivu

Aloitussivu on yhden sivun verkkosivusto ProCart-kaupallesi. Aloitussivu on täysin toimiva ja antaa sinun avata kauppasi ja aloittaa myymään huolimatta siitä oletko lisännyt kauppasi muualle (esim. Facebook-sivulle tai erilliselle verkkosivustollesi). Aloitussivulla voit avata verkkokauppasi ja aloittaa myymään heti, vaikka sinulla ei olisikaan verkkosivustoa vielä. Alla muutamia syitä/tapoja käyttää aloitussivua:

Ensimmäisenä myyntikanavanasi
Jos sinulla ei ole verkkosivustoa vielä. Aloitussivu on helppo tapa aloittaa myynti välittömästi.

Kauppasi mobiiliversiona
ProCartilla on täysin responsiivinen asettelu. ProCartin kauppa mukautuu automaattisesti kaiken kokoisille näytöille. Jos verkkosivustosi ei skaalaudu kunnolla mobiililaitteille, voit käyttää aloitussivua erillisenä mobiilina kauppasivuna. Käy katsomassa demomme.

Pääkauppasivuna
aloitussivu on täysin toimiva verkkokauppa, joka sisältää kaikki ProCartin ominaisuudet ja myyntityökalut. Voit vapaasti käyttää sitä kauppasi pääasiallisena myyntikanavana. Jos kuitenkin haluat lisäominaisuuksia tai lisää sivuja aloitussivullesi, me suosittelemme luomaan oman verkkosivustosi haluamallasi kotisivukoneella (suosittelemme Woo® -kotisivukonetta) ja lisäämään ProCart-kauppasi sinne.  

Kuinka voin muokata Aloitussivuani?

Aloitussivusi näyttää mahtavalta heti, kun avaat ProCart-palvelun ja lisäät muutaman tuotteen kauppaasi. Kuitenkin voit haluta mukauttaa aloitussivusi näyttämään ja tuntumaan enemmän yrityksesi mukaiselta. Voit päivittää aloitussivun asetuksia ProCart-hallintapaneelistasi (Asetukset -> Yleiset -> Aloitussivu).  

Muokkaa aloitussivun sisältöä

 
Voit personoida aloitussivusi lisäämällä tietoa yrityksestäsi, myyntipaikoistasi ja aukioloajoista. Anna asiakkaidesi tietää mikä on erityistä kaupassasi ja mitkä ovat sinulta ostamisen edut. Lisää linkkejä sosiaalisiin verkostoihisi sivustollesi, jotta asiakkaasi löytävät sinut mistä tahansa ja saavat ajankohtaiset tiedot. Voit lisätä kansikuvan, joka edustaa yritystäsi. Kansikuvien pitää olla yli 1000 x 667 pikseliä kooltaan. Kuvaa voi vaihtaa koska tahansa pitääksesi sivustosi tuoreena tai esitelläksesi alennuksia, tapahtumia ja uusia tuotteita.


Vaihda aloitussivun logoa

Lataa logosi aloitussivullesi tehdäksesi yrityksestäsi tunnistettavampi. Me suosittelemme käyttämään 240 x 100 pikseliä suuria kuvia.


Mukauta aloitussivun verkko-osoitetta

Vaihda verkko-osoitteesi nimi vastaamaan tuotemerkkiäsi. Voit tarkistaa aloitussivusi linkin ProCart hallintapaneelista (Asetukset -> Yleiset -> Aloitussivu). Oletuksena osoite on muotoa kauppaid.procart.store.fi. Voit vaihtaa sen omaksi osoitteeksesi domainimme procart.store alle (esim. autokauppa.procart.store) tai laittaa aloitussivusi oman domainisi alle.


Alidomain procart.store

 • Kirjaudu sisään ProCart hallintapaneeliisi
 • Mene Asetukset -> Yleiset -> Aloitussivu
 • Klikkaa Vaihda URL-osoite
 • Syötä nimi kenttään"Käytä omaa verkkotunnustasi"
 • Klikkaa ’Tallenna’Oma domainisi

 
Aloitussivusi ilmestyy verkkosivustosi linkin alle ja se käyttää salattua HTTPS -yhteyttä. Voit määrittää oman domainisi aloitussivustollesi, kuten esimerkki.fi alla olevien ohjeiden mukaisesti:
 • Kirjaudu sisään ProCart hallintapaneeliisi
 • Mene Ssetukset -> Yleiset -> Aloitussivu
 • Klikkaa Vaihda URL-osoite
 • Syötä domainisi kenttään "Käytä omaa verkkotunnustasi"
 • Sinisessä laatikossa näet ohjeet DNS-asetuksia varten. Toimita tämä ohje verkkotunnuksesi ylläpitäjälle.
 • Klikkaa Tallenna
Muutokset tulevat voimaan kahden tunnin sisällä automaattisesti. Kun määritys on valmis, Alotussivusi on saatavilla määritetyssä osoitteessa turvallisen HTTPS -yhteyden päässä.  


Edistyneemmät Aloitussivun ulkoasun mukauttamiset

Kuten mikä tahansa ProCart-kauppasivu, Aloitussivusi on todella joustava kun puhutaan ulkoasun mukauttamisesta. Voit vaihtaa minkä tahansa tekstin, nappulan tai muiden blokkien tyyliä kaupassasi CSS -muokkauksilla. Löydät lisätietoa ohjeistamme.


Haluan lisää ominaisuuksia aloitussivulleni: lisää sivuja, yhteydenottolomake, blogi, yms. Mitä minun pitäisi tehdä ?

Aloitussivu on suunniteltu tarjoamaan nopean ja kivuttoman tavan aloittaa myyminen niille, joilla ei vielä ole verkkosivustoa. Kauppias voi tilata ProCart-palvelun ja aloittaa myymään verkossa minuuteissa. Laajentaaksesi ja mukauttaaksesi kauppasi näkyvyttä voit haluta lisätä lisäominaisuuksia tai -sisältöä (esim. blogi tai mukautettu valikko). Tässä vaiheessa sinun kannattaa harkita jonkin kotisivukoneen (esim. Woo, WordPress, Joomla tai Wix) käyttöä. Kotisivusi alustan vaihto jälkikäteenkin on helppoa koska ProCart on yhteensopiva lähes kaikkien kotisivukoneiden kanssa. Saat käyttöösi uudet sivustonrakennusominaisuudet ja kaikki tuotteesi ja asetuksesi pysyvät muuttumattomana. Lisää vain olemassa oleva ProCart-kauppa uudelle sivustollesi ja jatka myymistä ilman katkoja.

WordPress

WordPress on todella suosittu ja globaalisti käytetty julkaisujärjestelmä (CMS), joka tarjoaa yksinkertaisen tavan tehdä blogi tai verkkosivusto. ProCart on helppo ja nopea tapa avata verkkokauppa suoraan WordPress-sivustollesi.
 1. Asennus
 2. Määritys
  1. Kaupan asettelu
  2. Sivupalkin pienoisohjelmat
  3. Kategoriat Alasvetovalikko
  4. Hallitse kauppaasi
 3. Lisämääritykset
  1. Mukautettu ulkoasu
   1. Kameleontti
   2. Mukautettu ulkoasu
  2. Yksittäinen Kirjautuminen
  3. Laajennukset
  4. Teemat
 4. UKK (Usein kysytyt kysymykset)
  1. Kuinka lisätä kauppani Facebookiin?
  2. Kuinka näyttää eri kauppakategorioita eri WordPress sivuilla?
  3. Kuinka lisätä yksittäinen tuote sivulle tai blogikirjoitukseen sivustolleni?
  4. Kuinka näyttää kauppa sivuston etusivulla?
  5. Kuinka lisätä kaupan tuotteet sivustokarttaan?
  6. Haluan lisätä HTML/Javascript muokkauksen Procart kauppaani WordPressiin. Minne minun pitäisi laittaa muokattu koodi?

Asennus

Jos ylläpidät sivustoasi tai blogiasi WordPress alustalla, voit helposti ja nopeasti lisätä Procart kaupan mille tahansa sivulle. Asenna vain tämä lisäosa: (lisäosan linkki) ihan kuten kaikki muutkin lisäosat sivustosi hallintapaneelista. Seuraa näitä ohjeita asentaaksesi Procart lisäosa:
 1. WordPress hallintapaneelissasi mene Lisäosat -> Lisää Uusi.
 2. Kirjoita hakupalkkiin Ecwid Ecommerce Shopping Cart ja klikkaa Hae.
 3. Etsi hakutuloksista Ecwid Ecommerce Shopping Cart lisäosa ja klikkaa Asenna Nyt.
 4. Kun lisäosa on asennettu, klikkaa Aktivoi Lisäosa linkkiä.
 5. Mene Ecwid Ecommerce Shopping Cart -> Yleiset sivulle WordPress hallintapaneelissasi ja seuraa siellä annettuja ohjeita.
 6. Voit myös katsoa tämän videon nähdäksesi tarvittavat askeleet Ecwid Ecommerce Shopping Cart asentamisessa Wordpress sivustolle:

Määritys

Kun asennat lisäosan, pystyt lisäämään kauppasi WordPress sivustollesi. Voit siis luoda uuden kaupan tai yhdistää olemassa olevan Procart kauppasi sivustolle. Lisäosa luo Kauppa nimisen sivun sivustollesi.Seuraavassa vaiheessa voit jatkaa kauppasi määrittämiseen.


Kaupan asettelu

Kaupan asetukset ponnahdusikkunasta voit valita pienoisohjelmat, jotka haluat näkyvän kauppasivullasi. Mene Ulkoasu välilehdelle asettaaksesi tuoteselaimen asettelu:
 • Aseta näkyvien tuotteiden määrä sivua kohden jokaiselle asettelunäkymälle
 • Valitse kategoria, jonka haluat näkyvän oletuksena
 • Aseta kategorioiden määrä riviä kohden
 • Valitse oletusnäkymä tuotesivuille
 • Valitse oletusnäkymä hakutuloksille


Sivupalkin pienoisohjelmat

Ulkoasu -> Pienoisohjelmat sivulla voit aktivoida lisäosan tarjoamat sisäänrakennetut sivupalkin pienoisohjelmat:
 • Minikori pienoisohjelma antaa sinun lisätä ostoskori-ikonin sivupalkkiisi
 • Haku pienoisohjelma antaa sinun luoda hakukentän sivupalkkiin ja antaa asiakkaidesi etsiä haluamaansa tuotetta kaikilla sivuston sivuilla
 • Pystysuora kategoria pienoisohjelma on kätevä, kun sinulla on leveä sivupalkki ja haluat listata kauppasi kategoriat siellä
 • Kauppasivun linkki on yksinkertainen linkki kauppasi sivulle, joka voi olla todella hyödyllinen, jos sinulla ei ole navigaatiovalikkoa ja haluat tarjota asiakkaillesi helpon tavan avata kauppasi sivu
 • Viimeksi katsotut tuotteet on sivupalkin pienoisohjelma, joka antaa asiakkaidesi nähdä mitä tuotteita he selasivat kaupassasi ja palata niiden sivuille. Tämä on mahtava työkalu tuotteidesi näkyvyyden kasvattamiseksi ja myynnin edistämiseksi, koska sivupalkki näytetään yleensä kaikilla sivuilla ja siksi on aina asiakkaan näkyvillä. Linkit ja kuvat sivupalkissa päivittyvät automaattisesti, kun asiakas selaa kauppaasi. Joten asiakas voi aina palata selaamaansa tuotteeseen ja mahdollisesti jopa ostaa sen.


Kategoriat Alasvetovalikko

Voit lisätä kaupan kategoriat valikon suoraan sivustosi valikkoon, josta asiakkaat pääsevät helposti kategorioihin, joista he ovat kiinnostuneet, suoraan sivustosi valikosta. Avaa ”Ulkoasu -> Valikot” WordPress hallintapaneelistasi ja lisää ”Kauppa Kategoriat Valikolla” sivustosi valikkoon. Alasvetovalikko kauppasi kategorioilla ilmestyy sivustollesi automaattisesti.


Hallitse kauppaasi

Lisätäksesi tuotteita ja kategorioita kauppaasi, määrittääksesi kuljetustapoja sekä maksuvaihtoehtoja ja hallitaksesi tilauksiasi sinun pitää päästä käsiksi Procart Hallintapaneeliin. Mene WordPress järjestelmänvalvojan alueeltasi Procart kaupan välilehteen ja Hallintapaneeliin. Tältä sivulta sinulla on täysi pääsy kaupan asetuksiin. Vaihtoehtoisesti voit mennä Procart hallintapaneeliisi tällä linkillä: https://my.procart.store/cp/ Voit myös hallita kauppaasi käyttäen mobiiliapplikaatioitamme iOS ja Android käyttöjärjestelmille. Voit ladata ne täältä:
App Store
Google Play


Lisämääritykset

Design/Ulkoasu Kameleontti Procart on suunniteltu automaattisesti mukautumaan mille tahansa sivustorakenteelle ja näyttökoolle saadakseen kauppasi näyttämään hyvältä missä tahansa. Kuitenkin jokaisella sivustolla on oma ulkoasunsa, varsinkin WordPress sivuilla, joille on saatavilla tuhansia mahtavia teemoja. Kameleontti saa Procartin sopimaan WordPress teemaasi. Mitä tahansa teemaa käytät, kameleontti havaitsee hallitsevat värit sekä fontin ja automaattisesti käyttää niitä tuotekatalogissasi.

 
Voit aktivoida Kameleontin ”Lisäasetukset” välilehdeltä Procart lisäosan asetuksista WordPress hallintapaneelistasi.
Huomaa: Kameleontti on suunniteltu tekemään Procart kaupat WordPressille mukautuvaksi alusta alkaen. Kuitenkin, jos olet jo mukauttanut Procart CSS teemaasi saadaksesi kauppasi näyttämään sivustollesi sopivaksi, tuskin tarvitset tätä uutta ominaisuutta. Jokatapauksessa – kokeile aktivoida se ja katso mitä tapahtuu. Jos se ei toimi hyvin mukautetun ulkoasusi kanssa, ota Kameleontti vain pois käytöstä – tästä ei aiheudu sivuvaikutuksia.


Mukautettu ulkoasu

Jos haluat luoda oman uniikin ulkoasun kaupallesi, se on täysin mahdollista sillä Procart sallii sinun luoda oman teemasi käyttäen CSS tiedostoa. 


Yksittäinen Kirjautuminen

Automaattinen kirjautuminen kauppaasi käyttäen ”Yksittäinen Kirjautuminen” työkalua antaa asiakkaidesi tehdä ostoksia kaupassasi kirjautumatta Procarttiin (Esim. jos asiakas on kirjautunut sisälle sivustoosi, hänet kirjataan automaattisesti kauppaasi vaikka hänellä ei olisikaan tiliä kauppaasi). Tämä ominaisuus on saatavilla vain maksullisille tilauksille.


Laajennukset

Voit tehostaa kauppasi ominaisuuksia laajennuksilla: Avalanche antaa sinun lisätä liukusäätimiä ja satunnaisia tuotteita sivustosi sivuille. SmartSlider3 on toinen laajennus liukusäätimien luomiseen. Ohjeet löytyvät täältä. Google XML Sitemaps on laajennus sivustokartan luomiseen tuotesivuilla. Yoast Wordpress SEO on toinen laajennus, joka luo sivustokartan, joka sisältää tuotteet ja kategoriat sivut nopeammalle kaupan indeksoinnille.


Teemat

Procart on yhteensopiva kaikkien WordPress teemojen kanssa. Olkoot se ilmainen WordPress katalogin, maksullinen kolmannen osapuolen tai itse tehty teema, Procart kauppasi näyttää hyvältä sen kanssa. Jos etsit parasta teemaa sivustollesi, meillä on muutamia, joita suosittelemme. Suositeltuja teemoja. On olemassa WordPress teemoja, jotka ovat sopeutettu Procartille: Responsive, tekijänä CyberChimps Pageant, tekijänä ThemeForest Velo, tekijänä ThemeForest HEALTHFLEX, tekijänä PlethoraThemes


UKK

Kuinka lisätä kauppani Facebookiin?

On täysin mahdollista lisätä kauppasi Facebook yrityssivullesi ja myydä suoraan sieltä. Kaikki Facebookissa tehtyjä tilauksia voi hallita samasta Procart hallintapaneelista. Jos sinulla ei ole Procart tiliä vielä, voit luoda sen Procart sivustolla ja sitten lisätä kaupan Facebook sivullesi seuraavien ohjeiden mukaisesti: https://apps.facebook.com/online-store-app. Voit myös lisätä olemassa olevan kauppasi Facebook sivullesi ja hallita molempia kauppoja yhdestä hallintapaneelista. Katso tarkat ohjeet Facebook kaupan lisäämisestä Apukeskuksestamme täältä: Facebook


Kuinka näyttää eri kauppakategorioita eri WordPress sivuilla?

Voit haluta luoda oman kauppaohjauksen WordPress sivustollesi niin, että jokainen kauppakategoriasi sijaitsee eri WordPress sivulla. Procart lisäosa tukee kyseistä ominaisuutta. Voit toteuttaa sen näin:
 • Luo erillinen WordPress sivu jokaiselle kategorialle (WP hallintapaneeli -> Sivut).
 • Klikkaa ”Lisää kauppa” painiketta.

 • Valitse ponnahdusikkunasta pienoisohjelmat, jotka haluat näyttää sivulla.
 • Käytä ”Ulkoasu” välilehteä määrittääksesi oletuskategoria, kategoriat ja tuoteasettelu.
 

Kuinka lisätä yksittäinen tuote sivulle tai blogikirjoitukseen sivustolleni?

Koko tuotekatalogin upottamisen WordPress sivustollesi lisäksi voit myös nostaa tietyn tuotteen erilliselle sivulle tai blogikirjoitukseen sivustollesi ja antaa asiakkaille mahdollisuuden ostaa tuotteen suoraan siltä sivulta. Sinun pitää käyttää erikoista lyhytkoodia tähän. Saadaksesi koodin:
 • Mene Procart Hallintapaneeliin
 • Avaa tarvittava tuotesivu
 • Etsi Upota tuote välilehti
 • Nappaa koodi ”Kopioi seuraava koodi WordPress sivullesi upottaaksesi tuotteen” tekstin alta:Jos sinulla ei ole tätä koodia Hallintapaneelissasi, [ecwid_product] lyhytkoodi on helppo luoda itse. Upottaaksesi tuotteen sivulle tai blogikirjoitukseen
 • Avaa sivu tai blogikirjoitus WordPress-hallintapaneelisi muokkaimesta (”Sivut” tai ”Blogikirjoitukset”)
 • Lisää seuraava koodi mihin tahansa sivun koodiin: (koodi)
 • Älä unohda korvata koodiin oikean tuotteen numeroa. Katso myös: Kuinka löydät tuotteesi tunnuksen
 • Tallenna muutokset
Siinä kaikki. Tuotteen pienoisohjelma pitäisi ilmestyä sivullesi. Tämän lisäksi (muuttuja) lyhytkoodi tukee useita parametreja, joita voit käyttää mukauttaaksesi tuotteen ulkoasua sivustollasi. Tässä ne ovat: 1. 'näytä' määrittää mitkä elementit näytetään tuotepienoisohjelmassa ja missä järjestyksessä elementit näkyvät. Seuraavat elementit ovat tuettuna:
 • kuva
 • otsikko
 • hinta
 • asetukset
 • määrä
 • lisääkoriin
’linkki’ määrittää pitäisikö tuotteen kuva ja otsikko linkittää tuotteen yksityiskohdat sivulle kauppasi pääsivulla. Tuetut arvot ovat:
 • kyllä
 • ei
Esimerkkejä:
[ecwid_product id="12345"] [ecwid_product id="12345" display="picture title price"] [ecwid_product id="12345" display="title picture"] [ecwid_product id="12345" display="picture title addtobag" link="no"]


Kuinka näyttää kauppa sivuston etusivulla?

Näyttääksesi tuotteesi sivustosi etusivulla seuraa näitä ohjeita:
 • Avaa sivustosi WordPress-hallintapaneeli
 • Mene ”Asetukset -> Lukeminen”
 • Kytke päälle ”Staattinen sivu” Aloitussivun asetuksista
 • Valitse kauppasivusi alasvetovalikosta näytettäväksi etusivulla
 • Tallenna muutokset ja mene sivustollesi


Kuinka lisätä kaupan tuotteet sivustokarttaan?

Sivustokartta auttaa hakukoneita indeksoimaan sivustosi paremmin. Sivustokartta antaa hakurobottien nähdä koko sivustosi rakenne ja hakea sen tehokkaammin. Luodaksesi sivustokartta WordPress sivustollesi me suosittelemme käyttämään Google XML Sitemaps tai Yoast Wordpress SEO lisäosia. Nämä lisäosat ovat täysin yhteensopivia Procartin kanssa ja antaa luoda sivustokartan, joka sisältää linkkejä kategorioihin ja tuotesivuihin, joten kaupan sivut indeksoidaan nopeammin. Huomaathan, että tämä ominaisuus on saataville vain maksullisille Procart tilauksille.

Haluan lisätä HTML/Javascript muokkauksen Procart kauppaani WordPressiin. Minne minun pitäisi laittaa muokattu koodi?
Mukautettu HTML/Javascript koodi pitäisi sijoittaa WordPress sivun, jonne Procart kauppa on asennettu, HTML koodiin. Kun käytät valmista WordPress lisäosaamme, se luo erityisen sivun kaupalle. Se löytyy WordPressin sivut välilehdeltä ’Kauppa’ nimellä. Sinun pitää avata kauppasivun muokkain, vaihtaa se HTML tilaan (harmaa välilehti oikealla ylhäällä) ja kopioida koodi sinne (Procart integraatiokoodin alle). Sitten tallennat muutokset painamalla ”Päivitä” nappulaa.

Facebook

Miljoonat käyttäjät vierailevat Facebookissa päivittäin – mikä mahtava tilaisuus saada lisää asiakkaita kauppaasi! Voita lisää asiakkaita lisäämällä Procart Facebook ekosysteemiin. Se vie sinulta 5-6 minuuttia. Ei koodi tietämystä vaadittu tai ylläpitokustannuksia. Vieraile näytesivullamme Facebookissa!
Lisää kauppasi Facebookiin UKK (Usein kysytyt kysymykset)


Lisä kauppasi Facebookiin

1. Kirjaudu Facebook tilillesi ja avaa applikaatiomme: https://apps.facebook.com/online-store-app

Se on ilmaista. Ei luottokorttia vaadittu. Jos sinulla ei ole Procart kauppaa Facebookissa vielä, klikkaa ”Asenna Applikaatio” painiketta. Jos haluat lisätä toisen Procart kaupan, jatka ohjeiden vaiheeseen 4.  


2. Klikkaa OK painiketta antaaksesi Procart applikaatiolle perusoikeudet profiiliisi ja sivujesi hallitsemiseen.

Me tarvitsemme oikeudet saadaksemme listan kaikista Facebook sivuista, joissa olet valvojana, ja selvittääksemme, jos sinulla on oikeudet hallita sivulle lisättyä Procart kauppaa.

  

 ja seuraava:

   

 Jos saat virheen ”Sinä et ole valvojana yhdelläkään sivulla, jonne tämä applikaatio voidaan lisätä” sivun lisäys ikkunan sijaan, tarkista UKK osio tästä artikkelista. Jos sinulla ei ole Facebook sivua vielä, voit tehdä sellaisen täältä. Jos näet varoituksen ”Tämä applikaatio on jo asennettu kaikille sallituille sivuille”, katso UKK alta.


3. Tässä vaiheessa sinä valitset sivut, joille Procart lisätään.

Valitse sivu alasvetovalikosta ja klikkaa Lisää Sivu Välilehteä.


4. Procart applikaatio on lisätty sivullesi. Viimeinen askel on yhdistää Procart tilisi applikaatioon.

Jos sinulla on jo Procart tili, löydät

kauppanumerosi näillä ohjeilla. Jos sinulla ei ole Procart tiliä vielä, voi luoda sen ilmaiseksi osoitteessa my.procart.store Liitä kauppa tunnuksessi Procart kauppanumero kenttään (voit muuttaa muita arvoja myöhemmin) ja paina Tallenna.


5. Procart kauppasi on valmis.

Löydät sen suoralla ”Sinun Facebook Kauppasi” linkillä ”Asetukset” sivun lopusta. Linkki Facebook kauppaasi on lisätty sivuston välilehdet linkkiin ”Tuotteet” nimellä.


UKK (Usein kysytyt kysymykset)

Vaihda käyttäjänimeä Facebook sivulleni

Kun sivulla on uniikki käyttäjänimi, linkki sinne näyttää käyttäjäystävällisemmältä. Kun asiakkaasi näkevät kauppasi nimen verkko-osoitteessa, he luottavat siihen enemmän kuin linkkiin, joka on pelkkiä numeroita. Vaihtaaksesi sivun, jonne lisäsit Procart kauppasi, nimeä sinun pitää olla sivun valvoja. Huomaathan, että Facebookin sääntöjen mukaan voit vaihtaa sivusi nimeä vain kerran, joten ole huolellinen, kun valitset nimeä. Vaihtaaksesi sivusi käyttäjänimeä:
 • Mene osoitteeseen (linkki)
 • ”Luo Facebook verkko-osoite” alta valitse sivu alasvetovalikosta.
 • Syötä käyttäjänimi ja klikkaa ”Tarkista Saatavuus”.
 • Jos käyttäjänimi on saatavilla, klikkaa Vahvista.
Lue lisää Facebook sivun käyttäjänimen vaihtamisesta täältä: https://www.facebook.com/help/203523569682738


Uudelleennimeä ”Tuotteet” välilehti ja vaihda sen kuvaa

Voit helposti tehdä tämän Facebook sivusi asetuksista: Avaa sivusi ja klikkaa ”Asetukset” linkkiä ylhäältä.
Klikkaa ”Applikaatiot” linkkiä vasemmalta ja klikkaa ”Muokkaa Asetuksia” linkkiä Procartin logon vierestäSyötä uusi nimi ”Mukautettu välilehden nimi” kenttään. Klikkaa ”Vaihda” linkkiä ”Mukautettu välilehden kuva” kentän vierestä lataaksesi oman välilehden kuvasi (Käytä 111 x 74 pikselin kuvaa välttääksesi kuvan koon muuttamista)Klikkaa OK


Vaihda Facebook kaupan asetuksia tai liitä eri kauppa Facebook sivulleni

Ole hyvä ja seuraa seuraavia vaiheita:


Saan virheen ”Sinulla pitää olla oikeudet lisätä kauppa vähintään yhdelle Facebook sivulle”

Tämä virhe tarkoittaa, että sinulla ei ole Facebook sivua, jolle Procart voidaan lisätä. Valitettavasti Facebook ei enää salli applikaatioiden lisäämistä henkilökohtaisille sivuille. Joten, jos haluat applikaatiot välilehden tuotteillasi, jotka ovat linkitetty Facebook kauppaasi, sinun pitää luoda uusi virallinen FB sivu (niitä kutsutaan myös ”fanisivuiksi”). Voit luoda sen täällä: http://www.facebook.com/pages/create.php. Sitten avaa applikaatiomme ja kokeile lisätä se sivulle uudestaan. Voit katsella ja hallita Facebook sivujasi täällä: https://www.facebook.com/bookmarks/pages Lisää sivuista: https://www.facebook.com/help/?topic=pages


Saan ”Tämä applikaatio on jo lisätty kaikille sivuille, jonne se voidaan lisätä” virheen

Tämä virhe tarkoittaa, että olet jo lisännyt Procart applikaation kaikille Facebook sivuillesi. Tässä tapauksessa voit luoda uuden sivun täältä: https://www.facebook.com/pages/create.php tai tarkistaa lista sivuista, joille Procart on lisätty: apps.facebook.com/ecwid-shop/, todennäköisesti kauppa on jo lisätty vaaditulle sivulle.


Vaihda Facebook kauppani ulkonäköä

Käytä applikaatiomme asetuksia ottaaksesi käyttöön pienoisohjelmia ja vaihtaaksesi tuotteita sivua kohden. Käytä Procartin mukautettuja CSS teemoja vaihtaaksesi kaupan elementtien ulkoasua. Jos haluat mukauttaa kauppasi ulkoasua täysin, mutta yllä olevat työkalut eivät ole tarpeeksi (esimerkiksi HTML header lisäys, linkkejä yms.), voit luoda oman Facebook applikaatiosi. Suurin ero applikaatiomme ja omasi välillä on:
 • Meidän applikaatiollamme on syvempi Facebook integraatio. Esimerkiksi asiakkaasi kirjautuvat automaattisesti FB tileillään. Se myös sallii ”Tuotteet” välilehden lisäyksen FB sivuille kaupan tuotteilla ja linkeillä FB pää-applikaatioosi.
 • Omalla applikaatiollasi voi olla vähemmän ominaisuuksia ja eikä se pysty luomaan kyseisiä välilehtiä automaattisesti. Kuitenkin sinulla on täysi hallinta applikaatiostasi ja sen tilastoista. Pystyt myös luomaan mukautetun välilehden linkittääksesi profiilisi kauppaan.


Tarvitseeko asiakkaani antaa oikeuksia ostaakseen Procart Facebook kaupasta?

Ei. Asiakkaiden ei tarvitse antaa Facebook oikeuksia ostaakseen applikaatiostamme. Kuinka se toimii:
  • Asiakkaat voivat vapaasti selata katalogiasi ja lisätä tuotteita ostoskoriin kysymättä mitään oikeuksia. He voivat jopa olla kirjautuneena ulos Facebookista.
  • Kun asiakas päättää tehdä tilauksen ja painaa ”Kassalle” nappulaa, Procart applikaatio pyytää oikeuden perustietoihin, sähköpostiosoitteeseen ja asiakkaan Facebook tilin nykyiseen sijaintiin. Tämä vaihe on TÄYSIN VAPAAEHTOINEN. Joten, jos asiakas painaa ”En hyväksy” painiketta ja ei anna oikeuksia applikaatiollemme, hän voi yhä viimeistellä tilauksen.
Procart pyytää valinnaisia tietoja, jotka tekevät tilauksesta helpompaa ja nopeampaa asiakkaalle. Kuinka oikeuksia käytetään (jos asiakas antaa tiedot Procartille):
  • Pääsy perustietoihin: Procart saa asiakkaan Facebook tunnuksen ja nimen rekisteröidäkseen ja kirjatakseen sisään asiakkaan automaattisesti Procart kauppaasi.
  • Lähetä minulle sähköpostia: Asiakkaan sähköpostiosoitetta käytetään myös tilin luomiseen.
  • Nykyinen sijainti: Procart saa myös asiakkaan maatiedot tarkistaakseen asiakkaan maan ja näyttää sen esitäytettynä tilausosoitteena kassalla. Kätevää.
Procart ei käytä, saa tai tallenna mitään muita tietoja. Kuinka tarkistaa tämä:
  • Kirjaudu Facebook tilillesi ja avaa ”Yksityisyysasetukset” sivu.
  • Klikkaa ”Muokkaa Asetuksia” linkkiä ”Mainokset, Applikaatiot ja Verkkosivustot” osiosta.
  • Klikkaa applikaatiomme nimeä ja näet mitä oikeuksia olet sille antanut ja mitä tietoja applikaatiomme on pyytänyt Facebookilta.
Meidän kokemuksesta oikeuksien pyytäminen asiakkaan tietoihin voi vaikuttaa haitallisesti valuutan muuntokursseihin. Jotkut Facebook käyttäjät eivät luota tietojaan kolmannen osapuolen applikaatioille. Me emme halua sinun menettävän asiakkaitasi ja myyntiäsi, joten Procart applikaatiolle oikeuksien antaminen on aina vapaaehtoista. Asiakas voi tehdä tilauksen antamatta mitään oikeuksia Facebook applikaatiollemme.


Mitä tietoja Procart käyttää Facebook tililtäni, kun määritän teidän Facebook applikaatiotanne?

Jos haluat lisätä Procart kaupan Facebook sivullesi käyttäen meidän verkkomyynnin Facebook applikaatiota, sinulta pyydetään seuraavat oikeudet:
  • Pääsy perustietoihini: Procart tarvitsee pääsyn yleisiin tietoihisi, joita käytetään Facebook tunnuksesi hakemiseen, jotta se voidaan liittää Procart kauppaasi.
  • Lähetä minulle sähköpostia ja nykyinen sijainti: nämä oikeudet ovat välttämättömiä asiakasprofiilien luomiseen Procart kauppaasi. Asiakkailtasi ei vaadita näiden oikeuksien hyväksymistä ostaakseen kaupastasi. Nämä ovat valinnaisia heille.
  • Hallitse sivujani: Procart käyttää näitä oikeuksia saadakseen listan Facebook sivuista, joissa olet valvojana. Tämä tieto on välttämätöntä, jotta voit lisätä kaupan Facebook sivuillesi myöhemmin. Procart hakee vain sivujen listauksen, se ei muuta mitään asetuksia ja se ei pyydä mitään muuta tietoa.
Procart ei käytä, saa tai tallenna mitään muita tietoja. Kuinka tarkistaa tämä:
  • Kirjaudu Facebook tilillesi ja avaa ”Yksityisyysasetukset” sivu.
  • Klikkaa ”Muokkaa Asetuksia” linkkiä ”Mainokset, Applikaatiot ja Verkkosivustot” osiosta.
  • Klikkaa applikaatiomme nimeä ja näet mitä oikeuksia olet sille antanut ja mitä tietoja applikaatiomme on pyytänyt Facebookilta.


Miksi applikaationne tarvitsee ”Hallitse sivujani” oikeudet, kun määritän Facebook kauppaani?

Procart tarvitsee ”Hallitse sivujani” oikeuksia saadakseen listan sivuista, jossa olet valvojana. Tätä listaa käytetään tarkistaakseen, että olet oikeutettu hallitsemaan Facebook sivun, jossa kauppa on, asetuksia. Ainot tapa saada tämä tieto on pyytää ”Hallitse sivujani” oikeudet sinulta. Tämä on Facebookin vaatimus. Procart käyttää näitä oikeuksia vain saadakseen listan sivuista. Me emme muuta mitään asetuksia sivullasi tai kirjoita mitään sinne.


Kuinka voin linkittää tiettyyn tuotteeseen tai kategoriaan Facebook kaupassani?

Jos avaat Facebook kauppasi, mene mihin tahansa kategoriaan, kopioi linkki selaimesi osoitepalkista ja avaa se uudessa ikkunassa – kaupan pääsivu avautuu kategoriasivun sijaan. Tämä tapahtuu Facebook applikaatioiden toiminnan takia: Applikaatiot käyttävät iFramea. Sisällä oleva objekti ei ole mitenkään ulkoisien elementtien vaikutettavissa. Tämä on turvallinen sivustorakenne, mutta sillä on heikkoutensa: verkko-osoite ei muutu dynaamisesti, kun selaat sivustoa. Siksi millä tahansa kaupan sivulla on sama verkko-osoite, jotka johtavat kaupan etusivulle. Tähän on olemassa nopea ratkaisu. On välttämätöntä saada suoria linkkejä tietyille kaupan sivuille (ostoskori, tuote, kategoriasivut yms.). Esimerkiksi, kun asiakkaat tykkäävät tuotteesta, järjestelmän pitää viedä käyttäjät tälle tietyn tuotteen sivulle. Me teimme tämän ominaisuuden, jonka avulla voit itse hankkia suoria linkkejä tuote- tai kategoriasivuille. Sinun pitäisi käyttää näitä erikoisia linkkejä:
http://LINK_TO_YOUR_FB_STORE?app_data=!/~/product/id%3dPRODUCT_ID - the link will open the product page http://LINK_TO_YOUR_FB_STORE?app_data=!/~/category/id%3dCATEGORY_ID - this link will open the category page
missä:
http://LINK_TO_YOUR_FB_STORE — link to your FB store, it looks like https://www.facebook.com/ecwid/app_251458316228 CATEGORY_ID — id of the category, you want to open. How to get it PRODUCT_ID — id of the product, you want to open. How to get it
Esimerkkejä:
https://www.facebook.com/ecwid/app_251458316228?app_data=!/~/product/id%3d5002 https://www.facebook.com/ecwid/app_251458316228?app_data=!/~/category/id%3d3002


Voinko asettaa applikaatio Facebook välilehden henkilökohtaiseen profiiliini?

Et. Valitettavasti Facebook ei enää salli applikaatioiden lisäämistä henkilökohtaisiin profiileihin: developers.facebook.com/blog/post/415


Kuinka voin tehdä CSS muutoksia vain Facebook kauppaani ja pitää toisen ulkoasun sivustollani?

Jos haluat joidenkin CSS sääntöjen mukautetussa CSS teemassasi pätevän vain Facebook applikaatioosi, mutta ei muihin kauppasivuihin, sinun pitää määrittää se suoraan CSS koodiisi. Tätä varten lisää vain div.procart_facebook_app –etuliite tarvittaviin CSS sääntöihin. Esimerkiksi seuraava koodinpätkä muuttaa kaupan taustavärin valkoiseksi vain Facebook applikaatioon:
div.ecwid_facebook_app div.ecwid-productBrowser { background-color: #fff; }
Tämänkaltaiset muutokset pätevät kaikkiin Procart applikaatioihisi Facebookissa. Jos haluat muutoksien vaikuttavan vain tiettyyn paikkaan, käytä div.ecwid_facebook_app_tab valitsijaa. Esimerkiksi seuraava CSS koodi muuttaa fontin kokoja hinnoille tuotehaussa vain Facebook välilehdessä:
div.ecwid_facebook_app_tab div.ecwid-productBrowser-price { font-size: 18px; }
Koska voit asentaa Procart kauppasi monelle FB sivulle, voit olla kiinnostunut tekemään jokaisen sivun ulkoasun erilaiseksi. Tehdäksesi tämän määritä vaadittava CSS sääntö valitsijalla kuten ecwid_facebook_page_, missä pageID on sisäinen FB tunnus sivulle. Katso läpi FB sivusi, jolle Procart kauppasi on asennettu, HTML koodi. Näet sieltä, että Procart kaupan elementit ovat kiedottu div-elementillä, jotka näyttävät tältä:
Luokka, joka alkaa rivillä ecwid_facebook_page_, määrittää sivun. Käytä sitä luodaksesi mukautetut CSS säännöt tälle sivulle. Esimerkiksi seuraava CSS koodi muuttaa tuotenimien värit vihreäksi tuotehaussa (vaikuttaa vain Procart elementteihin Facebook sivulla 333446166671723):
div.ecwid_facebook_page_333446166671723 div.ecwid-productBrowser-productNameLink { color: green; }
HUOM: div.ecwid_facebook_app_tab valitsin on lisätty viralliseen applikaatioomme. Jos käytät ”Mukautettu HTML välilehti”, meidän applikaatiomme on pois käytöstä, joten valitsinta ei ole olemassa ja tämä metodi CSS sääntöjen lisäämiselle ei ole käytössä. Facebook kauppa jakaa saman CSS tiedoston verkkosivustosi Procart kaupan kanssa.


Kun lisään kauppani Facebookiin, se ei näytä hyvälle ja teksti ei ole luettavaa. Kuinka korjaan tämän?

Tällä hetkellä Facebook applikaatiosi ja Procart pääkauppasivusi käyttävät samoja CSS tyylejä, eli samoja värejä, kuvia yms. Kaikki muutokset mitä teet kauppaasi käyttäen Procart mukautettuja CSS teemoja siirtyvät myös Facebook applikaatioosi. Se voi aiheuttaa ongelmia, jos pääsivusi tausta ei ole valkoinen ja muutit kauppasi värejä, tekstiä ja muita elementtejä mukautettujen CSS koodien avulla. Koska Facebook applikaatiosi tausta on valkoinen oletuksena, kauppasi ei näytä hyvältä tässä tapauksessa. Voit yksinkertaisesti muuttaa FB applikaatiosi taustaa käyttämällä tätä CSS koodia mukautetussa Procart teemassasi (korvaa ”black” halutulla värilläsi):
div.ecwid_facebook_app { background-color:black; }
Voit käyttää samaa temppua, jos haluat lisätä CSS muutoksia vain FB applikaatioosi. Lisää vain div#outer –etuliite ennen CSS valitsimiasi, esimerkiksi:
.ecwid_facebook_app { #somecode }


Haluan lisätä Javascript muutoksen Procart kauppaani Facebookissa. Minne minun pitäisi laittaa mukautettu koodi?

Lisätäksesi Javascript muutoksen (esim. mukautettu käännös tai mikä tahansa muu mukautus) Facebook kauppaasi, avaa https://apps.facebook.com/online-store-app sivu ja mene ”Asetukset” sivulle. Lisää koodi ”Lisäasetukset” tekstikenttään ja klikkaa ”Tallenna”.

   


Miksi asiakkaani eivät löydä Facebook kauppaani mobiililaitteella?

Procart on suunniteltu toimimaan kaikilla alustoilla. Procart tukee reagoivaa asettelua, joka antaa Procart kaupan mukautua kaikille näyttölaitteille. Lisätietoa tästä foorumiketjusta: https://www.ecwid.com/forums/showthread.php?p=81342#post81342 Kuitenkin Facebookilla on tiettyjä rajoitteita, jotka vaikeuttavat applikaatioiden toimintaa mobiililaitteilla ja se vaikuttaa kaikkiin applikaatioihin, ei vain Procarttiin. 1. Kun käyttäjät avaavat Facebook sivusi mobiililaitteella, he eivät näe ’Kauppa’ linkkiä. Tämä on Facebookin rajoitus: linkkejä kolmannen osapuolen sovelluksiin (muun kuin Facebookin kehittämä) ei näytetä sivuilla mobiililaitteilla. Tämä vaikuttaa kaikkiin sovelluksiin. Joten kun käytät Facebookia mobiilisti (iPhone, iPad, Android), et näe linkkiä Procart kauppaasi. Lisäksi, jos koitat avata Procart kauppasi Facebookissa mobiiliselaimella, sivusto antaa sivua ei löydetty virheen. Nykyisellään ei ole mahdollista näyttää Facebook välilehden applikaatioita mobiililaitteilla. Meidän pitää elää tämän rajoituksen kanssa, kunnes Facebook muuttaa käytäntöä. Tämän takia meillä ei ole mobiiliversiota Procartin Facebook applikaatiosta. Voimme kuitenkin tarjota sinulle vaihtoehtoja: katso alapuolelta. 2. Yksi lisärajoitus liittyy Facebookin ja Applen välisiin suhteisiin: ”Lisää koriin” painiketta ei näy mobiilikatalogeissa, jos avattuna on Facebookin mobiiliapplikaatio iOS käyttöjärjestelmällä. Tämä on pakotettu toimenpide, joka meidän piti tehdä seuraavan Facebook rajoituksen takia. Facebookin käytännön mukaan:
If you’re using iOS to run your app, use an iOS approved payment method.
Facebook otti meihin yhteyttä tämän suhteen ja pyysi, että poistamme kaikki maksuvaihtoehdot Procart applikaatiosta tai se suljetaan. Pitääksemme Procart applikaation toiminnassa, jouduimme poistamaan ’Lisää koriin’ painikkeen mobiilikatalogista Facebook applikaatiosta iOS käyttöjärjestelmistä. Valitettavasti ei näytä olevan mahdollista myydä mitään Facebookin iOS mobiiliapplikaatiolla ellei tuotteita myydä verkossa Applen kaupassa. Näistä rajoituksista huolimatta olemme alusta alkaen yrittänyt löytää ratkaisua tähän ongelmaan, koska mobiilimyynti on jatkuvassa kasvussa Facebookin lisäksi. Toistaiseksi tarjoamme seuraavia tapoja tarjota mobiilikauppaa: 1. Käytä aloitussivuasi osoitteessa (linkki) kauppasi mobiiliversiona. Huomaa, että voit valita näyttää sen toisen domainin alla. Tarkista tämä artikkeli, jos haluat lisätietoja: https://support.ecwid.com/hc/en-us/articles/207100069-Starter-site 2. Käytä omaa verkkosivustoasi Procartilla Käyttääksesi näitä ratkaisuja varmista, että reagoiva asettelu on kytketty päälle Procart kaupallesi täällä: Procart hallintapaneeli -> Asetukset -> Yleiset -> Muutto. Procart tukee reagoivaa ulkoasua, joka tarkoittaa, että kauppasi mukautuu mille tahansa näyttölaitteelle. Joten verkkosivusto ja Aloitussivu (niille, joilla ei ole vielä verkkosivustoa) ovat parhaat ratkaisut. Sinun pitäisi laittaa linkki jompaan kumpaan sivustoon Facebook sivullesi ja kirjoittaa varoitus mobiilikäyttäjille, että heidän pitää käyttää tätä linkkiä ostaakseen. Voit asettaa sen sivun seinälle tai ”Meistä” osioon. Saadaksesi kauppasi näkyville mobiililaitteille Facebookissa seuraa näitä ohjeita: Hanki aloitussivusi linkki menemällä Procart hallintapaneeliin > Yleiset > Aloitussivu ja kopioi linkki ”Aloitussivusi” alta. 1. Mene Facebook sivullesi ja klikkaa ”+ Lisää painike” 2. Valitse Tee Ostoksia nyt alasvetovalikosta ja linkitä se Aloitussivullesi. 3. Klikkaa ”Lisää painike” 4. Nyt ”Tee ostoksia nyt” painike johtaa kauppasi sivulle, josta asiakkaat voivat ostaa kaikilla mobiililaitteilla.


Miksi applikaatioasetukset sivu Facebookissa näyttää varoitusviestiä?

Jos olet kirjautuneena sisään Facebookiin sivuna etkä henkilönä, sivu applikaatioasetuksilla (https://apps.facebook.com/ecwid-shop/) näyttää tämän viestin: Pahoittelumme, tapahtui sekaannus Kokeile päivittää sivu tai sulkemalla ja uudelleenavaamalla selainikkunasi.Ongelman aiheuttaa ohjelmistovirhe Facebookin puolella ja he eivät ole ilmoittaneet korjausaikataulua. Päästäksesi applikaation asetuksiin varmista, että olet kirjautunut sisään Facebookiin henkilönä.

Voinko lisätä vain yhden tuotteen sivustolleni?

Vastaus on kyllä. Jos myyt vain yhtä tai muutamaa tuotetta, voit asettaa ne yksin ilman koko katalogin upottamista. ProCart tarjoaa kaksi tapaa tehdä tämä. Molemmissa tapauksissa sinulla on kaikki tilauksien asettamisen ominaisuudet: vero- ja toimituslaskenta, maksutavat, kassasivut, yms.
 1. Upota HTML tuotekoodi
 2. Edistyneempi tapa: tuotetiedot sivu


Upota HTML -tuotekoodi

Jokaisella tuotteella on ProCartissa oma HTML-koodi, jonka voit laittaa sivustollesi. Katso ProCart hallintapaneeli -> Katalogi -> Tuotteet -> tuotesivu -> välilehti ”Sulauta tuote”. Kun asetat tämän koodin mille tahansa sivulle, seuraavat tuotetiedot ilmestyvät:
 • tuotekuva
 • otsikko
 • hinta
 • tuoteoptiot
 • määrä
 • ”Lisää koriin” -painike
Yksittäisen tuotteen HTML-koodi on suositeltu tapa, jos haluat suunnitella oman tuotesivusi kuvauksilla, kuvilla, yms. Tämän takia koodissa on vain muutama välttämätön elementti. Oletamme, että lisäät muut elementit itse. Ohjeet ovat tässä:
 • Luo uusi sivu sivustollesi
 • Syötä siihen tuotteen HTML-koodi. Lisää kuvaus. Kun asiakkaasi vierailevat tällä sivulla, he voivat ostaa tuotteen suoraan sieltä.
Meillä on tekninen nimi tälle ominaisuudelle – yhden tuotteen pienoisohjelma.


Edistynyt tapa: tuotetiedot-sivu

On mahdollista avata kauppasivusi tietyllä tuotteella – tämä toimii mainiosti, jos sinulla on vain yksi tuote tai haluat johdattaa asiakkaasi mielenkiinnon tiettyyn tuotteeseen. Saavuttaaksesi tämän käytä hieman muokattua tuoteselain koodia – sinun pitää lisätä seuraava määritys koodiin: defaultProductId=%productId% missä productId on tuotteesi tuotenumero (saat sen selaimen osoitepalkista). Tässä esimerkki. Tämä koodi avaa Caffeine Molecule -tuotesivun (tuotenro 4007) testikaupastamme:
<div> <script type='text/javascript' src='https://app.ecwid.com/script.js?1003'></script> <script type='text/javascript'> xProductBrowser("categoriesPerRow=3","views=grid(3,3) list(10) table(20)","categoryView=grid","searchView=list","style=","defaultProductId=4007"); </script> </div>

Asiakaspalvelu

Tarvitsetko tukea verkkokauppasi käyttämisessä? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.  

asiakaspalvelu@procart.fi

Myynti

Heräsikö kiinnostus? Myyntimme auttaa sinua valitsemaan sopivaan pakettiin kauppaasi.   

myynti@procart.fi

Yhteystiedot

Procart / Euronic / Domainkeskus
Käsityöläiskatu 4 a
20100 Turku

Y-tunnus: 1607767-8
Puh: 02 251 69 11
asiakaspalvelu@procart.fi

AAA-logo